Om os

hanoi kitchen

Hanoi Kitchen drives af mig og mit team. Jeg brænder af lyst efter at gøre den Vietnamesiske delikatesse til en oplevelse for gæsterne, ved at omsætte mine flere års viden og færdigheder indenfor restauration branche, til at finde den helt perfekte smag i originale vietnamesiske retter.

Vores retter er lavet efter inspirationer af gamle familieopskrifter og altid af friske, lækre råvarer – Meget grønt og mindre af det umættede fedt.

Hos Hanoi Kitchen er vi stolte af vores rødder i Hanoi, vores hovedstad, der ligger i Vietnams nordlige højland.

Vores retter er udviklet med inspiration fra området, lavet efter gamle familieopskrifter. Det nordvietnamesiske køkken er kendt for at skabe harmoni mellem de mange varianter af friske grøntsager, frugter, rødder og sunde fedtsyrer. Den lækre smag trækkes ud af kraftben, på en langtidskogt hjemmelavet fond.

I Hanoi Kitchen vil vi gerne dele vores kulinariske glæder med alle, som vil lade sig inspirere, ved at udbrede de friske vietnamesiske smagsoplevelser.

Det giver mening for os, fordi det er vietnamesisk madkunst i verdensformat, der fortæller vores livsbekræftende kulturhistorie.

De bedste hilsner
Hung Nguyen
Kokken / indehaver

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.